رستوران داری

آشنایی با مدیریت رستوران و کافی شاپ

رستوران داری

آشنایی با مدیریت رستوران و کافی شاپ

  • ۰
  • ۰

مشکلات کافی‌شاپ ‌داری

معمولا کافی‌شاپ محیطی است که در آن انواع نوشیدنی‌های سرد، گرم، انواع کیک، دسر، بستنی و... سرو می‌شود. اغلب افراد به‌منظور ملاقات کاری، تفریح، مراسمات مختلف مانند جشن تولد، ولنتاین و... به این مکان می‌روند. سپس در آنجا منو را در اختیار شما قرار می‌دهند تا بامطالعه آن بتوانید از خوراکی‌ها، نوشیدنی‌ها و قیمت‌های آن‌ها مطلع شوید. مسلما اداره کردن کافی‌شاپ و سرویس‌دهی به همه‌ی مشتریان کار دشواری خواهد بود. به ‌همین منظور قصد داریم در ادامه مشکلات کافی‌شاپ دارای را به شما معرفی کنیم تا بتوانید با کمک مطالعه این مقاله از بروز مشکلات جلوگیری کنید.

پیشنهاد می‌دهیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید : رستوران داری چیست و چه چالش‌هایی دارد؟

رایج‌ترین مشکلات اداره کافی‌شاپ را بیشتر بشناسید.

مهم‌ترین نکته‌ای که باید به آن بسیار توجه داشته باشید، انتخاب دکور، میز، صندلی، محیط و... بسیار مناسب است. همچنین باید سعی کنید کارکنانی باادب، خون‌گرم و کار بلد استخدام کنید تا هیچ‌گونه مشکلی ایجاد نشود. مشکلاتی برای اداره کافی‌شاپ وجود دارد که در ادامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت و راهکارهایی برای بروز مشکلات به شما ارائه می‌دهیم. این مشکلات شامل موارد زیر می‌شود:

بیشتر بخوانید : نرم افزار کافی شاپ : مزایا استفاده و ویژگی ها آن

  • عدم سرویس‌دهی به‌موقع به مشتریان خود

یکی از دلایل بروز نارضایتی و ایجاد مشکل در کافی‌شاپ، عدم سرویس‌دهی به‌موقع و معطل ماندن مشتری است. برای جلوگیری از این مشکل باید کارکنانی بسیار سریع و ماهر را استخدام کنید تا در اسرع وقت، بهترین خدمات را به مشتریان ارائه دهند. به همین منظور باید به نحوه سفارش دهی به مشتریان و ارائه خدمات بسیار توجه کنید.

  • توجه به مسائل بهداشتی کافه

یکی دیگر از مسائلی که باید بسیار به آن توجه داشته باشید، توجه به تمیزی و ظاهر مناسب محیط کافه و وسایل کافه است. هرچقدر کافی‌شاپ شما تمیزتر باشد و به نکات بهداشتی بیشتر توجه کنید (مخصوصا در زمان بیماری کرونا)، مشتریان بیشتری را جذب خواهید کرد. به‌عبارت‌دیگر برای جلوگیری از بروز مشکل، باید سعی کنید همیشه وسایل مورداستفاده را به‌خوبی شست‌وشو دهید و به چیدمان و تمیزی محیط داخل کافی‌شاپ بسیار رسیدگی کنید.

  • ارائه منوی بسیار مناسب

مسلما ارائه منو بسیار مناسب به مشتریان کار دشواری است اما باید بر اساس علایق و سلیقه مشتریان خود منو متنوعی را آماده کنید. انجام این کار و سرو غذاهای بسیار متنوع سبب جلب رضایت مشتریان شما خواهد شد. بدین منظور شما می‌توانید از طریق شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت یا توسط نظرسنجی، از نظرات مشتریان خود مطلع شوید.

  • برخورد صحیح با مشتریان ایرادگیر

برای جلوگیری از مشکل باید سعی کنید با آرامش و مهربانی پاسخ مشتریان راحت‌طلب و ایرادگیر را بدهید و سعی کنید آن‌ها را راضی نگه دارید.

  • نحوه سفارش کالاهای موردنیاز خود

ممکن است سفارش وسایل و مواد خوراکی برای شما دشوار باشد و سبب ایجاد مشکل شود. به همین منظور می‌توانید با فروشگاه‌ها، شرکت‌ها و... صحبت کنید و به‌صورت غیرحضوری از آن‌ها خرید کنید. شما می‌توانید در صورت نیاز با برقراری تماس تلفنی و یا به‌صورت آنلاین سفارشات خود را ثبت کنید و در اسرع وقت تحویل بگیرید.

  • قرار دادن قهوه در محل مناسب

باید قهوه را در محیطی دور از گرمای شدید، سرما، نور خورشید و رطوبت قرار دهید تا کیفیت آن پایین نیاید؛ ازآنجایی‌که مصرف قهوه در کافی‌شاپ بالا است باید به‌طور مناسبی آن را نگهداری کنید.

  • نحوه بازاریابی

راه‌اندازی کافی‌شاپ یکی از جذاب‌ترین تجارت‌ها در سراسر دنیا است. پس از گذشت چند دهه تعداد کافی کافی‌شاپ‌ها و کافه‌تریا زیاد شده است و همین موضوع سبب ایجاد رقابت بیشتر، در بین آن‌ها شده است. برای اینکه در کار خود موفق باشید باید با روش‌های بازاریابی در کافی‌شاپ به‌خوبی آشنایی داشته باشید. شما می‌توانید با انجام تبلیغات در رسانه‌‌های اجتماعی، چاپ و پخش تراکت، ساختن وب‌سایت مناسب و... می‌توانید مشتریان زیادی جذب کنید.

 

راهکار جلب توجه مشتری

  • دکوراسیون داخلی را تغییر دهید.

نخستین چیزی که در بدو ورود نظر مشتری را به خود جلب می‌کند دکوراسیون داخلی کافی‌شاپ است. هرچقدر دکوراسیون و طراحی داخلی زیباتر باشد، مشتری بیشتری را جلب خواهد کرد.

  • تم مناسب انتخاب کنید.

از یک تم زیبا برای جذاب شدن کافی‌شاپ استفاده کنید. با توجه به سلیقه مشتری تم‌های کلاسیک، مدرن و سنتی را انتخاب کنید.

  • از نورپردازی مناسب استفاده کنید.

نور یکی از مهم‌ترین عواملی است که در زیبا شدن محیط کافی‌شاپ تاثیر بسزایی دارد. برای نورپردازی بیشتر می‌توانید از چراغ‌های با طراحی خاص و پرنور استفاده کنید.

  • سعی کنید به عناصر فنگ‌شویی در چیدمان توجه کنید.

یکی از علوم باستانی و فلسفی چین، فنگ‌شویی است که برای ایجاد تاثیرات بسیار مثبت و ایجاد آرامش در محیط از طراحی و دکوراسیون متناسب با محیط استفاده می‌کند.

  • بهتر است محصولات باکیفیتی را در اختیار مشتریان خود قرار دهید.

یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین عوامل در جذب مشتری، ارائه محصولات باکیفیت و تازه به مشتریان است. به‌عبارت‌دیگر مشتری انتظار ارائه بهترین و باکیفیت‌ترین خوراکی و نوشیدنی را در مقابل پول پرداختی از شما دارد. در صورت عدم توجه و رعایت این مورد مشتریان خود را از دست خواهید داد.

آشنایی با مزایا و معایب اداره کافی‌شاپ

اداره کافی‌شاپ مانند هر چیز دیگری مزایا و معایب بسیاری دارد که در ادامه آن‌ها را به شما معرفی خواهیم کرد.

کافی‌شاپ چه مزایای دارد؟

  • دارای درآمد بالا و سود بسیار است.
  • شغلی به‌روز به شمار می‌آید.
  • این شغل دردسرهایی مانند نسیه و چک ندارد.
  • اکثر جوانان از طرفداران کافی‌شاپ هستند.

کافی‌شاپ چه معایبی دارد؟

همانگونه که ذکر شد مانند هر شغل دیگری، علاوه بر مزایا، معایبی نیز دارد که شامل موارد زیر می‌شود:

  • برای راه‌اندازی به تجهیزات و امکانات خاصی نیاز دارد.
  • باید سرمایه اولیه بالایی داشته باشید.
  • در هنگام استخدام به افراد متخصص (باریستا) نیاز دارید.
  • باید در مکان مناسبی قرار داشته باشد.
  • برای اخذ مجوز به مدرک تخصصی نیاز دارید.

منبع

  • ۰۰/۱۰/۲۶
  • فرهاد عابدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی